Något sött, salt och med hetta
Sötpotatis, halloumi, basilika....idag bjuder jag på ett smarrigt tillbehör
Hej på er
Är ni kläm-lediga idag månntro? Inte jag... har redan varit iväg och gjort ett pass men det gjorde det inte så mycket då regnet stod som spön i backen i morse. Nu har det dess bättre spruckigt upp!
Jag är tyvärr krasslig och tar det med andra ord helt lungt men att laga mat och prova nya smarriga maträtter klarar jag av. Därför ska jag idag bjuda er på något som smakar supergott som tillbehör till både kött fisk och kyckling eller som en main-dish med stor sallad.
Skiva upp sötpotatis och lägg på en plåt
Ringla över lite olivolja
Salta med örtsalt och krydda med chili flakes
Riv en bit halloumi som du strör över potatisen
Strössla över pumpakärnor och dekorera med basilika
In i ugn på 200 grader i cirka 20 minuter
Klart!!
Jag åt mina potatisar tillsammans med grillad kyckling, så enkelt och så gott
Det söta från potatisen, den salta halloumin lite hetta från chilin och extra crunch från pumpakärnorna!!
Hoppas ni provar
//PIllan
Jag är inte dum i huvudet! Jag har Aspergers syndrom!
så gott