TisdagsTanka

 
 
 
 
 
Hej vänner
 
Vilket toppenväder vi har!! åtminstonde i min del av landet.....såg nyss att det verkar vara bra mycket sämre söderut. Ja jag är nöjd att vi för en gång skull har fint väder v 10 (sportlov för norrland)
Minns bara att det alltid var soligt v 9 och sedan dåligt så fort jag fick lov som ung..... Kanske minns jag fel, kanske minns jag rätt :)
 
 
 
Jag startade min dag med ett riktigt svettigt gym-pass, herrejisses som jag "vätskade" idag! En styrkerunda med många combo-övningar som dessutom drog upp min puls rejält, älsk på det!
 
Väl hemma efter lunch-fix och packning (åt Nikki...) så kunde jag inte motstå den härliga solen utan gav mej ut på en D-vitamins-påfyllning.
 
¨Vårvinter liksom
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Tisdagstankar kroppen med tacos, faktiskt en helt OK rätt att ta till då fantasin tryter.
 
Nikki älskar detta och här finns tillfälle att smyga in "nya" smaker i grönsaksväg... kanske lite bönor, groddar eller liknande. För tillsammans med färsen och såser kan man lättare kamouflera ;)
 
Annars vill Nikki helst ha gurka, majs och creme fraiche på sina .... not so much vitamin där liksom....
 
 
 
 
Nu önskar jag att du får en soft tisdag
 
 
//PIllan


Tacos går alltid hem!

Vad fina ranunkler i vasen! Snyggt med videkissar till. Hur länge står ranunklerna förresten? Är dålig på de blommorna och får nog köpa hem mig en bukett. Vårigt!

Svar: Ja dom är fina! Dom står i typ fem- sex dagar iaf😊👍🏼
Pernilla/Pillan





Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se