Vänner och deklaration

 
Idag har jag haft två fina tjejer här hemma efter skolan!
 
 
 
 
 
 
 
Tisdag kväll
 
Nyss hemkommen från veckans aerobics, w.o.w vilka tjejer jag har förmånen att svettas med varje vecka! Härligt svängigt och svettigt precis som vi gillar
 
I morgon planerar jag ett riktigt styrke-pass på förmiddagen för nu är det över en vecka sedan sist jag svängde hantlar. Jag är ju rätt så spontan med min träning och senaste veckan har jag mest gått på klasser så därför ska det bli extra skönt med en genomkörare i gymmet! kanske kameran åker med :)
 
 
 
 
Nikki och hennes kompis Ellie har känt varndra sedan dom var nyfödda då vi mammor även är kollegor. De har hängt ihop snart 7 år och jag hoppas deras vänskap blir lång! Jag har en handfull vänner som jag känt i princip hela mitt liv och man får ett speciellt band till varandra. Även om man inte ses så ofta (då vi är utspridda över landet) så vet man att dom alltid är där för en!
 
 
 
 
Fullt fokus på Ellie.... satte nog skärpan precis på hennes öga och Nikki hamnade "ur bild" !
 
 
 
 
Något som känns lite extra skönt och klapp på axeln idag är att både jag och A tog och deklarerade! Smidigt nu för tiden då man inte ens behöver vänta på att papperen ska komma i brevlådan utan bara att logga in på Skatteverket och fixa där!
 
 
 
Nu hojtar familjen Parnevik på mej!
 
 
//PIllan






Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se