En vinst levererad

Jag är tydligen ett bevis på att det går att vinna i allehanda tävlingar på bloggar och Instagram!

Tisdag

Har precis kommit hem efter en lång dag...

Började jobba vid 06-tiden och direkt efter detta hade vi APT. Den skulle avslutas med gemensam middag men tisdag betyder ju aerobis så jag fick hoppa goda maten... Men inget jag ångrar för hej vad vi studsade och svettades efter två veckors uppehåll!! Härliga gänget

Så nu känns det lagom nice att få landa här hemma en stund innan väckarklockan ringer tidigt även i morgon...

Ja tillbaka till överskriften

Jag har ju tidigare berättat att jag vunnit allt från familjefotograferingar till väskor, mobil och kläder Lucky me liksom :)

Senaste är en hel platta med ett helt nytt (för mej) mineralvatten som heter Donat MG. Jag lyssnar varje vecka på Träningspodden med Lofsan och Jessica och följer dem även på Instagram. Där var för en tid sedan en tävling där man skulle ge sitt bästa tips för utomhusträning. Jag skrev nåt om att mina bästa tips är att använda mej av Nikki. Hon agerar ju både PT och extra vikt då jag sommartränar på gräsmattan. Detta tips gick tydligen hem för under tiden jag var i Spanien så hade alltså en hel pall me dryck levererats till mej !

Donat MG är rikare än någon annan mineraldryck på bla magnesium

Magnesium gör dig mindre trött, ger en bättre balans för kroppens elektrolyter, stärker muskler och nervsystemet liksom skelett och tänder.

Man känner direkt att smaken är lite annorlunda mot en "vanligt" bubbelvatten, det är liksom lite salt och väldigt bubbligt! Jag tycker det smakar riktigt bra

Donat Mg har en även 

gynnsam effekt på matsmältningen

Det som utmärker naturligt mineralvatten är att det redan vid källan motsvarar alla hygieniska och bakteriologiska krav som ställs på ett mineralvatten. Vattnets renhet beror på de stora djup mineralvattnet är hämtat ifrån.

Passande nog så var Jessica på senaste numret av Topphälsa som dök upp i brevlådan!

Vill du läsa mer om Donat MG så klicka

HÄR

Drycker inporteras av Vitamin Well

Nu ska jag landa i soffan och titta på favoriten Biggest Looser

//PIllan







Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se