Kalaslördag hos Sigge

 

Piraten Nikki på väg till maskeradparty tidigare idag

 

 

 

Ja idag styrde vi kosan nordväst och hamnade till slut på Frösön hos Sigge som fyllt 7 år tidigare i maj. Det bjöds på maskeradpartaj och Nikki ville vara en pirat.

Perfekt för det är ändå rätt så lätt att fixa. Hon sov med flätor som sedan borstades och tuperades, det tatuerades på armarna, klipptes lite i byxbenen och en scarf på huvudet, Voilà klar!

 

 Här har vi inte haft speciellt varmt och då vi även åkte flera mil nordväst till vinter-staden nr 1 (Östersund) där vinden aldrig tycks mojna och snön ligger kvar på fjälltopparna så kan jag lova att någon högsommar-värme kändes tämligen avlägsen.... Få nästan dåndimpen av alla uppdateringar från er lite längre söderut i landet :( 

 
 

 

 
 
 
 
 
 
 

Födelsedagskillen själv som bjöd på hamburgare med tillbehör samt massor av maräng-swiss, chokladbollar och popcorn!

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nikki som bara kände Sigge på kalaset var somvanligt ganska blyg och sitter lite på avstånd och beskådar de andra barnen. Hon har dock blivit mycket mer framåt sedan hon började i skolan!

 

 

Nu ska vi mysa framför tv:n resten av kvällen

//PIllan







Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se