Sheet mask

 
 
 
 
 
 
 
Så kallade sheet mask har länge varit populära i Asien men har på senaste tiden även blivit väldigt hypade här i Sverige! Jag älskar dem och vill mysa med en dagligen....det gör jag inte men i alla fall en gång i veckan!
 
Ta hand om din hud och dig själv genom att lägga en sheet mask eller arkmask som det heter på svenska. Den enklaste beskrivningen är att det är ett bomullsark eller liknande material som är indränkt i aktiva ingredienser. Så tanken är att man ska ligga ner och slappna av i cirka 20 min när arket ligger på ansiktet
Själv myser jag gärna i 30 minuter och passar på att lyssna på en pod under tiden. Efteråt behöver du alltså inte tvätta bort utan nu bara masserar du med lätta fingrar in det härliga överflödet av serum som dröjer sig kvar på huden.
 
 
Just den här masken är indränkt med hyaluronsyra som ju är ett kraftigt åtefuktande ämne. Effekt på rynkor och linjer. Även stenfröextrakt som har en läkande antiseptisk och lugnande effekt.
Alltså drömmen för mitt face!
 
 
 
Jag hittade den här KLICK
 
 
 
 
 
 
Engångsförpackade och lätta att applicera. bara lägg arket över ansiktet och tryck till lite lätt så sitter den fast!
 
 
 
 
 
 
Helloween is coming...... mohahahaha!
 
Ja så vidare snygg är man inte under tiden men Hey ingen ser dej  just i denna stund.... Ja ni får ju se mej hahaha!
 
 
 
 
 
 
Nu ska jag strax bege mej mot gymmet och under tiden kommer bästa städfirman hit för att ge mina fönster en omgång! älskar att få fönstren putsade , det är min lyx! Får aldrig till dem sådär blanka som proffsen får så varför ens försöka.....
 
 
 
 
//PIllan


Härligt, tycker du att du märker skillnad efter masken?

Svar: Absolut! Huden känns supersjuk och min annats ganska röda hud var märkbart lunad👍🏼
Pernilla/Pillan





Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se