Hund-terapi för Nikki

 
 
 
 
 
 
 
I början av förra sommaren blev Nikki helt plötsligt jätterädd för hundar... Inget speciellt hade hänt men alla hundar är nu det värsta hon kan typ tänka sig!
Vi har många vänner som har hundar och hon har aldrig haft problem att umgås med dem men nu blir hon i princip panisk så fort en hund finns i närheten...
 
 
 
Det är verkligen synd om henne och jobbigt såklart
 
 
 
 
Har i alla fall en kollega som nyss köpt en hundvalp och hon erbjöd sig så snällt att komma och hälsa på oss så Nikki skulle få se om det gick bättre med en valp.
Hon var fortfarande rädd men vågade klappa söta lilla Charlie då han låg ner och inte hade fokus på henne. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Hon säger att hon tycker det är läskigt när/om hundar hoppar på henne att dom har vassa klor osv.... Men här ser ni att hon till slut vågade sig ner och känna på den mjuka ulliga pälsen ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
Alltså dom ögonen<3
 
Han är ser ut som en liten ledsen farbror ;) Himla snäll  var han och inte det minsta bekymrad att komma in i ett nytt hem. Han la sig snällt ner och kom lätt till ro.
 
 
 
 
 
Vi har aldrig tänkt att skaffa nån hund men vill så gärna att Nikkis skräck ska gå över...det är jobbigt och när man är så där rädd får man ett konstigt beteende som hundar säkert även kan uppfatta som "hotfullt" så det blir inte bra åt något håll......
 
 
 
 
//PIllan


Åh vet du vad 😔Mina två minsta tjejer var typ livrädda för hundar vi fick gå omvägar ute om vi såg en hund det. Av superhobbigt och jag tyckte så jäkla synd om dem.Men precis som du skriver det kom hem en vän med hund hem till oss och efter ett tag och några ggr så släppte det sakta så nu vågar dem klappa hundar och även en av dem har önskat sig en hund i present 😇😂jobbigt när man är så rädd man tycker så synd om dem !hoppas det går över för nikki oxå ,så himla söt hund i alla fall 💕

Svar: Tack snälla för att du delade med dej av detta💗 Kanske det finns ett litet hopp🙌🏼
Kram P
Pernilla/Pillan





Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se