MittlandiaGulfen 2017, roligare än vanligt!

 
 
 
 
 
Ja håll i hatten vilken trevlig lördag vi hade då årets MittlandiaGulf gick av stapeln!
Så pass rolig så jag inte klev upp på hela dagen igår...... jo då lite skallebang men också halsont som gjorde att jag bara tog en riktigt lugn söndag, Det var jag dessutom riktigt värd ;)
 
 
 
 
 
Tidigt tidigt hämtade vi upp Nicke och Carina på lördagsmorgonen då det var samling på Hussborg redan vid 07.00. Snacka om mindre chock då vi dessutom var tvungna att skrapa bil-rutorna!!? Huu kallt som bara den men solen steg och gav hopp en solig lördag.
Väl på plats samlades fler och fler deltagare och det serverades en gemensam frukost. Kaffe, mackor, kvarg och juice satt som en smäck inför start.
 
Då detta var en 4-manna Texas scramble med totalt 36 lag så blev man lottad med ett till lag som man sedan gick med under tävlingen. Alltså 8 personer som spelar på samma hål samtidigt!
Vi blev överlyckliga då vi hamnade med våra vänner Katarina, Nisse, Urre och Tobias, Så himla kul!!
 
Det blev något av en "party-boll" då dom hade med musik och vi poppade friskt och dansade efter hela banan kan jag lova!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Arrangörerna hade en önskan att lagen skulle försöka visa att de var ett lag och vi smörade och använde Mittlandia-tischor och Gulf-kepsar medan våra vänner var de absolut sötaste Bumble-Bees ever med "honungs-burkar" med absolut nyslungad väldigt löst rinnande innehåll ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Detta är den absolut mest bjussiga väl- arrangerade tävling ni kan tänka er!!
Alla som deltar är så nöjda
 
 
Jag kan nämna lite av allt som bjuds! Det är som sagt frukost, snittar och bubbel, frukter, godis, snacks, ärtsoppa med öl och punsch, kaffe med bullar mazariner och kakor, korv med bröd, energidrycker, smoothies, nygrillade paninis, vinprovning med ostar etc!
 
Helt otroligt!
 
 
 
 
 
 
Här har vi stannat till vid hål 18 för vinprovning med både vitt och rött vin från Italien. Toppengoda båda två och fina greppvänliga flaskor!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Vårat spel flöt på så där riktigt bra som man bara önskar! Det droppade in birdiesar och par på löpande band och vi presterade verkligen alla fyra riktigt bra vid samma tillfälle. Som vi har väntat på den dagen!!
 
Kände att topp 5 måste vi bara ligga i år!
 
För två år sedan hamnade vi på andra plats men i fjol gick det betydligt sämre .... så nu var vi verkligen på G!!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Efter avslutad runda som tog hela 7 timmar! så skyndade vi hem för snabba duschar och lite bubbel i solen. Kvällen skulle ju tillbringas med alla glada golfare med avslutande bankett och prisutdelning. Det är ganska mycket hysch hysch och ingen vill riktigt tala om hur deras rundor har gått då allt sedan ska avslöjas med prisutdelningen!
 
Här bjuds på en buffé med hur mycket mat som helst (som om man nu skulle vara så hungrig efter dagens intag ;) . Resultatlistan läses sedan bakifrån och ALLA får pris. Det är inga dåliga priser och även om du kommer bland dem sista kan du få de finaste priserna eftersom man får dra lott allt eftersom lagen blir uppropade! Jättekul och uppskattat!
 
Ja det delades ut andra priser också, längsta drive, närmast pin och snyggaste team/lag! Våra kompisar BumleBees knep självklart detta men Pär och Peppe (arrangörerna) instiftade snabbt ett pris för smörigaste lag som gick till oss!
 
 
 
 
Tillbaka till själva golftävlingen och det flöt på, lag efter lag ropades upp och vi satt fortfarande på våra platser. Det talas heller inte om vilka poäng lagen haft så man har egentligen ingen som helst koll på om det är nära att man ska ropas upp. Till slut var det bara två lag kvar varav vi var det ena. Det andra var ett grymt duktigt gäng från Östersund med riktiga låghandicap alla fyra.....
 
Pär sprättade kuverten med tvåan och meddelar att det är ett lag som kommer från Östersund.... då utbröt jublet kan jag lova!!!!
 
Alltså ÄNTLIGEN fick vi fyra vinna tillsammans, så himla roligt!
 
 
 
 
 
Bild: Ulf Stecksen
 
 
 
 
 
Här mottar vi den fina bucklan och det kändes verkligen helt rätt då vi kände att om vi ska vinna så är det idag då vi alla var med och bidrog med massa bra slag!
Jag själv lyckades bla sänka en riktigt lång Birdie-putt på skrå på hål nio som jag kommer minnas länge!
 
 
Så TACK för årets bästa roligaste tävling som i år fick extra mycket guldströssel på toppen!!!
 
 
 
 
 
 
//PIllan, Lag Tre snygga och en bra


Ser riktigt roligt ut.. Verkar ha haft en toppen dag! Kram

Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!

Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se