Än fanns det kvar

 
 
 
 
God morgon på er
 
 
 
Blev så glad då jag kom hem från Spanien att det fortfarande fanns lite svarta vinbär kvar på buskarna. Plockade snabbt in en liten bunke som jag har i kylen och förgyller min yogurt med på morgonen. Älskar verkligen dessa bär men det finns några grejjer där jag inte gillar den smaken..... någon som minns Aurora.... eller drinken Ragnar?!
Nä fy och usch ingen svartvinbärsmak blandat med alkohol för min del!
 
 
 
Annars så har jag tagit en tidig prommenad denna morgon! Temperaturen var riktigt skön och jag pluggade in senaste "Veckans Bläcka" och gav mej ut redan strax före 07
Ville känna hur mitt onda högerben kändes och verkligen fokuserna på vart smärtan sitter så jag kan förmedla detta till Irene när jag ska dit om ett par timmar.
 
Fingers crossed att hon kan göra nåt underverk för mej idag!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
När jag har skrivit klart det här inlägget ska jag direkt ut och slå några hinkar golfbollar och det är för att jag dessutom har någon slags överansträngning? i höger tumme! Kände det nere i Spanien och till slut kunde jag inte ens hålla i klubban.... Måste kolla status på detta för om drygtt en vecka är det nämligen tävlingsdags igen!
 
SÅ många krämpor i den här kroppen nu alltså?!
Ja jag säger då det, jag kämpar och står i för att hålla den frisk men det verkar ge motsatt effekt.... :(
 
 
 
Nä chin up   ikväll får jag i alla fall gå på Middagsklubb och avnjuta en trerätters middag, det får mej säkert på bättre humör!
 
 
 
Trevlig torsdag
 
//PIllan


Älskar svarta vinbär 😃

Åh vad gott det ser ut!!

Såg jättegott ut! 😌





Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se