Kom igen nu kroppen

 
 
 
 
 
Den här veckan startar min träningsanläggning med sitt höst-schema och precis som vanligt ligger min aerobics på tisdagar.
Har tappat räkningen på vilken termin detta blir men jag kör bara på!
 
 
 
Under semestern blev det inte allt för mycket tränat ..... men lite yoga någon morgon och sista veckan både lätt jogg och korta styrkepass nere vid havet.
Alltid något men nu är terminen igång och det är dags för mej att kicka igång kropp och knopp. Ska försöka att snabbt komma tillbaka till min träningsdos på 5-6 tillfällen per vecka. Det är då jag brukar må som bäst och känna mej tillfreds .
 
 
 
Har dock ett litet "moln på himlen" just nu och det är baksidan av höger lår.....
 
 
Nåt som jag verkligen upptäckt, eller inser är att efter 40 har man ( jag ) tamejtusan någon ny krämpa hela tiden !!?
Mamma har flera gånger tidigare sagt att,  - Vänta bara ska du få se vad stel du kommer bli bla bla bla, jada jada.....  och jag har bara tänkt att knappast innan 55 iaf, jag som tränar och håller igång så bra...!
 
 
 
Jo tjena, nu sitter jag här och de senaste åren har jag som sagt haft någon som legat och skavt mest hela tiden!
 
 
Jag försöker dock självbehandla mej så mycket som möjligt.
Jag rullar, både med foamroller och tennis-bollar, jag yogar, jag brukar ofta kyla onda områden flera gånger på ett dygn om jag känner att något är akut.
Jag äter extra magnesium, zink och selen som alla hjälper till med muskler och leder.
Men ibland räcker inte det och då går jag iväg för mer professionell hjälp
 
Det här låret kommer kanske att till slut läka men jag har dragits med det så länge så på torsdag har jag tid hos Irene. Förhoppningsvis kan lite "knäckning" i min rygg och massage hjälpa men vi får se!
 
 
 
 
 
Kom igen nu kroppen, nu kör vi!
 
 
//PIllan
 


Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!

Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se