Landat och slappnat av

 
 
 
 
 
 
Efter en natt i bil och två timmars sömn på en parkering.... tidig morgon-flight, så har vi äntligen landat i Spanien! Landat med planet och landat med huvudet, förstått att nu får du bara slappna av här i två veckor och sova när du vill, inte stressa med allt som kan vara hemma, skönt!
 
 
Började faktiskt den här dagen med att sova till 08.30, det hör INte till mina vanliga rutiner!
 
 
 
Vi är i Torrevieja och kommer att bo i två olika lägenheter. Antons kusin som äger dessa och om ni minns i fjol så var vi i en av dem.
Nu var inte den ledig hela perioden så därför har vi annat boende första veckan.
Här är ett lite större lägenhetsområde och en väldig säkerhet.... man måste ha med sig nycklar och låsa upp grindar till allt.. ;) typ. Men fint med större poolområde och bra lägenheter
 
Takterassen är superhärlig och här uppe dukade vi upp igår - favoriter som räkor, serranoskinka, oliver, aioli, bröd och en flaska vitt.
 
 
Himla mysigt
 
 
 
 
 
Det var 37 grader under dagen så vi bara tackade då ett större område med dis drog in lagom till middagen. Dessutom fläktade det väldigt skönt här upp bland takåsarna!
 
 
 
 
 
 
 
Nu ska jag börja med lite frukost här till Nikki och ladda en balja med kaffe till A, så får vi se vad vi ska hitta på idag!
 
 
Ses snart igen
 
//PIllan


Vad härligt med semester! =) Och inga måsten. :D
Vad gott med räkor och melon! Njut!

Men mums så gott ! :D Ha en skön semester!

Svar: Tack!
Pernilla/Pillan

Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!

Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se