Ocean´s 8

 
 
 
Välkommen juli, please be good!
 
 
 
Ja idag är det säkerligen många som kliver på sin semester och hur härligt för er, bara sol i hela landet!
Jag får gneta på några veckor till för på mitt arbete har vi sommar-semester i månadsperioder, rullande.... Jag hade juli ifjol och får därför augusti i år. Inte det roligaste systemet ..men, men
 
 
 
Trots det superhärliga vädret igår så bestämde jag och Filippa oss för att gå på bio, Osean´s 8 skulle vi se.
 
Den är som föregångarna Ocean´s 11 -filmerna fast med ett gäng coola tjejer!
Ledaren Debbie Ocean (Sandra Bullock)  ska också föreställa  syster till Danny Ocean (George Clooney) så skurktagen "runs in the family" så att säga!
 
 
Fem år, åtta månader och tolv dagar. Så länge har Debbie Ocean planerat sitt livs största stöt. Hon vet vad som krävs – ett team med de bästa i sin klass, med sin partner-in-crime Lou i spetsen. Bytet är blygsamma 150 miljoner dollar i diamanter som kommer hänga kring halsen på den världsberömda skådespelerskan Daphne Kluger vid årets största händelse – Met-galan. Planen är idiotsäker, men allt behöver gå felfritt om gänget ska lyckas komma undan med blinget.
 
 
Jag tycker den var underhållande och snygg! Snygga miljöer, snygga kvinnor som Anne Hathaway, Cate Blanchett -extremt cool, Rhianna !!, Sarah Paulson, Helena Boham Carter och så Sandra !
 
 
Massor med kändisar swischar också förbi typ Kim Kardaschian, Gigi Hadid, Heidi Klum, Katie Holmes etc
 
 
 
 
 
Här har ni mej i en ny fin tischa från Ellos som just nu är på rea! KLICK för att komma till den
 
 
 
 
Önskar dej en mysig måndag
 
//PIllan






Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se