Studentmottagning och lunginflammation

 
 
 
 
 
Då blir det ett litet skutt fram till söndag eftermiddag då vi hade studentmottagning här hemma för Filippa.
Vi hade självklart tänkt att solen skulle skina och det skulle gå att sitta ute men så blev det inte.... Vi fick snabbt möblera om på nedervåningen för att få plats med alla gäster! Vi var runt 30 personer men det gick fint.
 
 
 
Vi bjöd på en buffe´med bland annat marinerad fläskfilé, gravad, kokt och rökt öring, olika fiskröror, potatissallad, olika grönsallader, gaspacho, foccacia, fröknäcke, olika pajer, meloner etc
Till detta serverades bubbel och vin.
 
 
Det åts och smaskades men ändå blev det en hel del rester så i eftermiddag så har vi haft vänner över på mat igen och fotboll :)
 
 
 
 
 
 
 
I alla fall så blev Filippa väldigt trött under fredagens student. Hon orkade till exempel inte gå med i hela paraden och såg ganska hängig ut... Hon gick ändå ut på kvällen men på lördagen hade hon fått feber . (körtel-feber kan ju sitta i väldigt länge...)
 
 
Under gårdagen så kom hon upp och duschade men precis innan gästerna anlände så låg hon bara på golvet och var febrig igen. Jag sa att hon fick ligga kvar om hon ville och att gästerna fick komma ändå men hon samlade kraft och medverkade.
 
 
Under natten har hon varit riktigt dålig och i morse ringde jag vårdcentralen så hon fick komma direkt.
Hon hade en remiss för att ta nya leverprover och man undersökte även henne grundligt.
 
Nu upptäcktes att hon även fått lunginflamm
ation!!!
 
Förstår hur mycket hon råkat ut för inom loppet av knappt en månad...halsfluss, körtelfeber och nu detta!
 
Inte undra på att hon var dålig och jag fattar inte att hon orkade gårdagen.... Nu är det en ny penicillinkur och sedan nya läkarundersökningar!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Här har ni mej i full färd med att servera bubbel till gästerna
 
 
 
 
 
Filippa (så blek om nosen ) Matilda och Kalle.
 
Matilda har ett år kvar på sin lärlingstid innan hon är färdig frisör och Kalle är alpinist som Fillan och går i Järpen. Men han har valt att dra ner studiefarten och pluggar ett år till innan han får ta student!
 
Filippa har verkligen kämpat hårt och klarat både plugg och slalom på tre år och hennes betyg var fantastiskt bra, jag är verkligen imponerad!!
 
 
 
 
 
Tårta till många! Sådan rice crisp tårta med vanilkräm är SÅ god!
 
 
 
 
 
 
 
 
Presentöppning och hon fick verkligen många fina gåvor, hon var väldigt glad och nöjd!
 
 
 
 
Vi avslutar med en bild på kökspersonalen, eller man kan säga att han tillhör "disken" för att laga mat håller han sig ifrån... :)
 
 
 
Nu ska Filippa få vila och äta nyttigheter så hoppas jag verkligen att hon får tillbaka sitt immunförsvar snart och är på benen för sitt "nya liv"  !!
 
 
 
//PIllan


Men bra på att diska är han allt! Känner mig dock lite skyldig då det nog hänger i från högstadietiden. Vi var alltid i par på hemkunskapen. Jag lagade maten och han diskade. :D

Inte allt för populärt hos vår lärare ska sägas.

Svar: Ja diska är han bra på.... hade varit trevligt om han kunde laga åtminstone en rätt🙄😂
Pernilla/Pillan

Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!

Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se