Nu kör vi....Jag!

 
 
 
 
 
MelloFinal Dags
 
Är taggad men mest på det som ni ser på bilderna, hi hi hi! Jag är ju helt själv här hemma, ja Sessan är ju med men hon har ingen lust att dela godsakerna. Tur för mej för här ska ätas, yummie!
 
ja ni ser ju själva, lite ost, jordgubbar, snacks, fin choklad, parmaskinka, crustader med skagen och Pepsi Max Ginger, så gott!
 
 
 
 
Startfältet då? Otroligt svårtippat enligt mej. Brukar alltid vara någon som verkligen sticker ut och som man har på känn kommer att ta hem den där lilla "sångfågeln", men i år...
 
 
Själv gillar jag Benjamin allra bäst, han är outstanding gällande proffsighet, låt och performance men det betyder liksom inte alls att han kommer att vinna. Felix sorgsna avskalade ballad tror jag kan komma högt och jag tror faktiskt även att Rolandz kommer att få många röster från tittarna.
 
MEN jag tror att kvällen kommer att avgöras av de internationella jurygrupperna. De gillar förmodligen lite mer "seriösa" nummer, har för mej att just Benjamin fick höga poäng av dem i fjol...?!
 
 
 
 
 
Sällan jag äter choklad men ett par bitar i dessa Lindt med havssalt är goda
 
 
 
 
 
 
 
Ja om några timmar vet vi vem som får åka till Lissabon i maj och representera Sverige!
 
 
Ha en riktigt trevlig lördag
 
 
//PIllan


åh vad gott!

Vad rätt du hade i dina gissningar! Jag tycker Benjamins låt var underbar för den påminner så om 80-talet!

Svar: Yes🙌🏼👍🏼
Pernilla/Pillan

Vilken smarrig mello bricka!=)





Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se