Riktig semesterkänsla nu

 
 
 
 
Hej på er
 
 
Här har vi verkligen kommit in i riktigt semester-mood vill jag lova! Så skönt att vara längre än bara en vecka, det är vi alla överens om. Vi är ju på plats i 12 dagar vilket känns riktigt lagomt ( eller jag hade kunnat stanna flera månader... men)
 
 
Eftersom vi är ett större gäng så är vi uppdelade i tre större lägenheter. Vi bor med våra vänner Nicke och Carina . Vi har varit väldigt "duktiga" och lagat väldigt mycket mat själva hemma i lägenheten! ovanligt när det gäller mej, jag brukar mest gå ut och äta men nu har vi haft jättemysigt och ätit både luncher och middagar här hemma!
 
Dukat upp med goda ostar, räkor, aioli, baguetter, serrano-skinka, vin etc etc så himla soft och skönt och jag känner en riktigt avslappnad semester-feeling!
 
 
 
 
 
 
Räkor och vitt vin.... en riktigt Svenne-banan klassiker! Men så gott, räkorna är stora och SÅ goda här!!
 
 
 
 
 
Idag gick vi ut riktigt tidigt på golfbanan och dimman låg tät..... första 3 hålen var det som att slå in i ett glas med mjölk! Men vid 8.30 lättade dimman och det har varit varmt och hett....
Mitt spel var riktigt dåligt men Hey vad gör det om 100 år ;)
 
 
 
 
Nu ikväll ska vi frossa i Sushi så nu åker vi in till Alicante!
 
 
 
//PIllan






Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se