Riktigt sjuk....

 
 
En fantastisk vacker morgon nere i Spanien då dimman ligger tät i dalen men som ni ser lättar uppe  på berget
 
 
 
 
 
Hej på er
 
Filippa har aldrig direkt lidit av pollen men senaste tiden har hon svällt i ögonen och varit väldigt trött. I förrgår skickade hon en bild på ett ansikte som var nästan helt uppsvullet. Som en enda plan "vägg" utan vidare konturer, hon såg inte ens ut som sig själv...
Läkare uppsöktes och hon fick flera allergi-mediciner utskriva.
 
 
Igår vid 04.30 fick jag ett mess att hon vaknat och bara kräktes?! Hon hade dessutom lite feber. Jag tänkte att hon förmodligen blivit uttorkad eftersom hon inte kunnat äta dagen innan. Sa att hon måste i små portioner få i sig vätska under dagen. Hugo var hos henne och lovade hjälpa till
Hon blev inte bättre och han kontaktade 1177 som tyckte dom skulle fortsätta vätska på
 
Vid 18.30 på kvällen ringer dom mej och Filippas feber har bara skjutit i höjden och nu hade även hennes hals svällt nästan så hon inte kunde svälja! Jag sa åt dem att genast åka till akuten för att jag inte ville ha dem själva hemma.
 
 
Väl på plats satte man på henne dropp, kortison och nåt smärtstillande
Massor med prover togs bland annat med slang genom näsan och ner i halsen :/ De fick stanna kvar och invänta provsvar
Hennes körtlar var rejält svullna och hennes lever-värden dåliga vilket indikerade på körtelfeber och även en pågående halsfluss! Hon sattes på antibiotika för att få bukt med halsflussen och det har tagits ett större körtel-prov som kommer att ges svar på måndag vid återbesöket men man trodde nästan säkert att det rör sig om körtel-feber!
 
 
Mammas älskling så långt borta och så sjuk..... Nu känner hon sig dock bättre och halsen har gett med sig så hon kan äta! Kanske har hon haft detta en längre tid och pollen-chocken utlöste det hela!?
 
 
Nu hoppas vi bara att tillfrisknandet inte ska ta allt för många veckor men det råder totalt träning-stopp i åtminstonde 6 veckor från och med att hon piggnat på sig!
Hon har dessutom en student-resa bokad i nästa vecka men läkaren ska meddela på måndag om hon kan åka eller ej...
 
 
 
Så det här blev inte ett så upplyftande inlägg men så vet vi ju att livet är, upp och ner hela tiden!
 
//PIllan


Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!

Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se