Inspiration deluxe

 
 
 
 
 
Som jag skrev tidigare så var det i går kväll dags för årliga julpysslet hos Annika i hennes mysiga blomsterbutik. Man får verkligen "rodda runt" och botanisera bland allt som finns att tillgå i butiken, det är så härligt!
Bara att gå runt och verkligen titta och känna och klämma, härligt
 
 
 
Det finns så himla mycket fint och vill man kan man ju bara shoppa färdiga grupper och pynt men själva idén är ju att man ska knåpa ihop något och vara lite kreativ!
Jag gjorde två adventsgrupper till köksfönstret. Snabbt och enkelt med färgerna vitt, grönt och silver som ju är mina favoritfärger i juletid!
 
Sedan är det alltid framdukat massor med gottis och det bästa är Drottning Kristinas Julbröd (det finns varje år) alltså detta saffransbröd!!! Så Gott
 
Googla och baka vettja!
 
 
 
 
 
 
Mina kreativa vänner skapade många fina arrangemang och här ser ni Carinas fina julgrupp!
 
 
 
 
 
 
Fullt med aktivitet runt bordet
Vi var 12 personer som medverkade denna afton och Annika kör detta i många kvällar under en period och ikväll är min mamma där  vet jag
 
 
 
 
 
 
På fredag då jag förhoppningsvis har hunnit städa hela huset och fixat inför advent ska jag göra ett till besök i butiken och inhandla några fina snittblommor. Fanns så mycket fint i kylen kan jag lova!
 
 
 
 
Nu är jag verkligen fylld med inspiration och om möjligt ännu mer sugen på advent!!
 
Tack för en trevlig kväll
 
 
//PIllan


Åh så mkt fint inför advent ,nu vill jag bara få fart på piffet här hemma ,har tappat lite inspo och julstressen gör sig påmind 🙃💕kram

Tusen tack för besöket alltid lika roligt att ha er här





Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se