Mer av hemmet

 
 
 
 
Tisdag och idag visar jag lite mer här hemifrån
 
Köket är väl bland de platser hemma som jag spenderar mest tid. När vi är "lilla" familjen är det också här vi äter både frukost och middag då köksön rymmer tre matplatser. När Filippa är hemma eller när vi har gäster så dukar vi i matrummet som ligger till vänster i bild utifrån det övre fotot. 
 
 
Jag är fortfarande nöjd med vårt kök som nu har sju år på nacken! I princip allt är från IKEA. Skåp, vitvaror och bänkskivor
 
Köket är ljust och rymligt och i ett av hörnen har vi en gjutjärnspis. Den eldas dock inte så ofta utan är mer som en fin detalj.
Dock har jag vid strömavbrott varit väldigt glad då jag iaf kunnat koka mej kaffe där!
 
 
 
 
 
 
 
I denna vinkeln kan vi se en detalj som dock aldrig åtgärdats och som vi bara låtit vara sedan vi byggde köket.... Så är det väl alltid, att det man inte gör på en gång lätt bara får vara!?
 
 
 
Under diskmaskinen saknas en del av sockeln! Den hamnade nog bland soporna för vi har då aldrig hittat den...
 
 
Att ha ugn och micro i högre höjd tycker jag är toppen och spisen är nära dsikhon och vattnet, bara att vända sig om vid behov.
 
 
 
 
 
Ett annat rum vi hänger mycket i är tv-rummet. Här i soffan landar oftast hela familjen framåt 19.30-tiden och ligger här fram till sänggående....lika hos någon fler?
 
Soffan börjar bli rätt så nedsutten efter sju år och Sessan har givit den en och annan omgång med sina klor! Får se när det blir utbyte av denna :)
 
 
 
Så nu har vi betat av tre rum iaf och det kanske kommer nåt mer framöver!
 
 
 
//PIllan
 


Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!

Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se