Nikkis place

 
 
 
 
Idag kikar vi in i Nikkis lilla krypin
 
 
Det har skett en om-möblering här inne och damen har fått en "riktig" säng. Bort med den alldeles för lilla barnsängen Hensvik från Ikea och in med en skön vuxensäng!
 
 
Hennes rum är litet och L-format så det är ganska knepigt att möblera här inne.... Men sängen hamnade längst in i rummet där tidigare garderoben stod och det blev riktigt bra. Här saknas fortfarande lite tavlor till väggarna och en skön matta att gå på.
Sånt där piff som gör allt lite mysigare
 
 
 
 
 
 
Sänghimmeln rök också den tillsammans med barnsängen och istället blev det en vit sängkappa för att få det lite "tjejigt" som Nikki gillar. Lampan med Kina-mönster köpte hon själv på Loppis, N-lampan och askarna är från Jollyroom
 
 
Byrån är lite i minsta laget och rätt så trist men den fyller sin funktion tlls vidare. Kuddar är från HM Home och IKEA
 
 
 
 
 
På andra sidan rummet ställde vi denna hylla som tidigare stod inne hos Filippa.
Det behövdes förvaring för böcker och andra småsaker. I de rosa förvaringslådorna finns tex alla Barbie-dockor och deras  kläder (hon leker dock väldigt sällan med dessa)
 
Till vänster skymtar den lilla skrivbords-hörnan och den är mellan två mindre fönster.
 
 
 
 
 
 
Enhörnings-trenden håller i sig lite till hos mini! Denna är köpt på HM 
 
 
 
 
 
Garderoben står numera där den gamla sängen stod.
Precis bakom är det en gammal järnspis....Denna var så stor och tung så den fick stå kvar och vi byggde istället in den då vi renoverade huset.
Den är täckt med spånskivor som vitmålats. Ovanpå denna skapas ett utrymme för förvaring där vi ställt rosa stora lådor för diverse saker.
 
Precis bredvid kommer man in i hennes rum
 
 
 
 
 
Så här ser entrén ut. Till höger den inbyggda gamla spisen
 
Mattan är gammal och ska bytas ut men alla teckningar, diplom och annat "krafs" har hon själv satt upp och det får såklart vara kvar så länge hon själv önskar!
 
 
 
 
Inte så ofta ni får se hemmet så jag hoppas detta inlägg uppskattas
 
 
//PIllan


Så fint :)

Svar: 🙂tack!
Pernilla/Pillan

Vad fint det blev, ser så mysigt ut.

Svar: 😃👍🏼
Pernilla/Pillan

Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!

Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se