Fin med fransar

 
 
 
 
En aning franslös och osminkad..... Eller franslös är jag väl inte men de ser allt lite klena ut utan mascara. Dessutom har jag blivit så lat på senaste tiden så jag önskade en quick-fix!
 
 
 
 
 
Så nu har jag äntligen fixat lite snygga fransar.
Fick tips om en jätteduktig tjej som jag kontaktade och fick en tid. Sett många fina bilder på andras resultat så jag var inte ett dugg nervös.
 
Bara att få ligga ner i nästan två timmar och bara slappna av och bli ompysslad är så värt!
 
 
 
 
Hon satte singelfransar och jag tog längden 
 12 med C-böj tror jag det hette....
 
 
Ville ha det något så när naturligt men med en sminkad look och det var precis vad jag fick. Så skönt att bara behöva kliva upp och ta på foundation och lite rouge på morgonen.
Både bryn och fransar fixade!
 
Usch jag gillar egentligen inte att visa sådana close-up bilder på mej själv men men...jag bjuder på det så ni får se bilder nära på fransarna. Hon tyckte dock att jag inte hade några rynkor eller påsar att ta hansyn till så det var ju positivt :)
 
 
 
 
 
 
Känns jättebra och jag kan verkligen rekommendera Monica som hon heter och har salongen Noelles. Sök på FB ni som bor i närområdet och vill kika
 
 
 
Det tråkiga i dagens kråksång är att jag är riktigt förkyld och tvungen att ställa in kvällens aerobics.... Ska nämligen resa bort i morgon och vill inte gärna göra förkylningen värre...!
 
 
 
//PIllan


Hej Pernilla, hittar inte salongen du besökt och fixat fransar på? Snyggt blev det!

Svar: https://m.facebook.com/monica7202/

Prova denna!
Pernilla/Pillan

så snyggt det blev ,vill också göra fransar, svider det:) är så rädd för limmet har så känsliga ögon:) men den som vill vara fin ..kramar

Svar: Nej! Det känns inte alls👍🏼
Så skönt att slippa sminka sig o ändå de lite pigg ut😃
Pernilla/Pillan





Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se