MittlandiaGulfen 2018

 
 
 
 
 
Som vi har längtat efter den 1 september och igår var det äntligen dags för årets upplaga av årets roligaste tävling igen, MittlandiaGulfen.
Fjärde året tävlingen körs och jag hoppas detta blir en riktigt lång och seglivad tradition för tävlingen har verkligen ALLT!
 
 
 
 
Vi som dessutom vann hela kalaset ifjol hade väl en viss press på oss....... men vi tar det från början!
 
 
Dimman låg riktigt tät och termometern visade bara någon enstaka plusgrad men väder-apparna lovade sol så humöret var på topp.
Gemensam frukost kl 07.30 då det bjuds på kaffe, mackor, juice och yogurt.
 
 
 
 
 
 
 
 
Totalt tävlar 36 lag och det är en fyrmanna Texas scramble och två lag spelar på varje hål. Kanonstart så alla startar samtidigt.
 
Här håller Pär och Peppe välkomsttal och man får också reda på vart och med vilka man startar.
 
 
 
Fjolårets vinnare startar alltid på hål 1 och det var ju vi och som sällskap fick vi trevliga härliga gänget Urban, Susanne, Åke och Ingela som alla är gamla bekanta!
 
 
 
 
 
 
Några är riktigt taggade på det här med utstyrseln och här ser ni bland annat Katarina och c/o som vi gick med ifjol då dom ju var söta bin.
 
Iår var det all in på Cirkus, så kul!!
 
 
 
 
 
Uppsnack och hög god stämning innan start
 
 
 
 
Ja så var det de där med spelet.....
 
Vi spelade helt OK men hade absolut inte samma flyt som fjolåret. Par trillade in men för att vinna krävs fler birdies och kanske någon eagle om man har tur..... nu hade vi som sagt inte alls några fyrklöver i fickan och fick till slut nöja oss med en 17 plats!
 
Meen detta är verkligen inget vi hänger läpp över, för bara att få delta i denna tävling är en vinst i sig! Det tror jag alla kan skriva under på!
 
 
 
 
 
 
Vi stärkte oss med en del dryck efter banan och här är Carina i full fart att öppna baren för att servera gin & tonic ;)
Solen hade börjat gassa och struparna börjat "damma"....
 
 
 
Att ta med sig eget i bagen är egentligen ren överkurs för den som går törstig eller hungrig från denna dag har gjort något riktigt stort fel!
 
Här är det förtäring på så gott som samtliga hål!
 
Allt från ärtsoppa och punch, nygrillade paninis, kaffe och wienerbröd, korv, bars, snittar, chips, frukt, ost och vinprovning etc etc
 
Ett helt makalöst generöst kalas helt enkelt
 
 
 
 
 
På hål 14 fick vi oväntat besök av en super-tam och helt orädd räv-unge. Han satt länge och bara tittade på vårat spel och spatserade sedan in genom vårat gäng och sträckte på sig och lekte lite!
 
 
Otroligt söt
 
 
 
 
Påfyllning med korv och dryck på hål 15
 
 
En del "bus" fanns det också längst banan bland annat på korthålen 2 och 5. Där man på det första var tvungen att slå ut med drivern och på det andra med sin sandklubba.
 
Riktigt klurigt för samtliga gissar jag!
 
 
 
 
 
 
Direkt efter tävlingen är det mingel på Hussborgs veranda men vi valde att åka direkt hem för dusch och lite bubbel innan vi klockan 19 skulle återsamlas på Mittlandia för bankett.
 
Prisutdelningen startade direkt i år och alla lag får pris! Dessutom lottas priserna ut så även om du kommer sist har du chans på riktigt fina priser
 
 
1 platsen knep i år lag David Nordberg vilket var riktigt välförtjänt, Grattis killar!
 
 
 
 
 
Stort Tack till Pär och Peppe som håller i detta fantastiska arrangemang och till alla andra som är med och hjälper till och bidrar efter banan och med priser
 
Så härlig dag och kväll!!
 
 
Idag har jag mest legat i horisontal-läge och hållit i huvudet, men det var det värt!
 
 
//PIllan


Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!

Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se