Stalljour, silver och tårar

 
 
 
 
God morgon Söndag
 
 
Vilken lördag vi fick, som ett kinderägg liksom....tre överraskningar i en!
 
 
 
Våran dag startade riktigt tidigt för hela familjen då vi skulle ha våran första stalljour.
Kl 07 stod vi i givakt på stallbacken, redo att hugga i :)
 
Ja som ni förstår så är det bara för mej och A att lägga våran "rädsla" åt sidan och ställa upp för Nikki i dessa lägen. Men morgonen gick över förväntan! Att få på täcken på dessa kusar åt rätt håll, ta ut dem till rätt hagar var till slut inga problem.
 
Att A sedan mockade även de privata hästarnas boxar var väl bara en bonus...ha ha ha i alla fall för ägarna!
 
 
 
Under dagen var vi även hem mellan utfodringar och mockning och då satt vi såklart klistrade framför damernas slalom, från Åre
 
Det var ju bara SÅ spännande och jag hoppade av glädje då vi äntligen fick en medalj i detta mästerskap. Grattis till Anna som lyckades knipa silvermedaljen!!
Filippa är på plats och vi snackade med varandra direkt efter åket, vilken stämning!!
 
 
 
 
 
Lördag kväll betyder sedan såklart Mello och som Nikki längtat efter just denna deltävling då ju Dolly Style medverkade.
Då kan ni fatta besvikelsen då de i sista stund blev utslagna??!!! Mini grät och var förkrossad...även om jag tidigt sagt att det inte är säkert att dom går vidare. Ändå konstigt då man kan tänka att det är väldigt många yngre som röstar?
 
Lilla hjärtat 
 
Jag tyckte det var en del som lät helt OK denna omgång men knappast någon som kan mäta sig med Benjamin i fjol, han var verkligen en klass för sig!
 
 
Ja tre överraskningar : Stalljour gick över förväntan, Silver i slalomen och Dollystyle blev utslagna.... den sista var ju ingen trevlig surprise... men ändå!
 
 
 
 
//PIllan


Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!

Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se