Tillbaka till grönt i massor

 
 
 
God morgon julis sista dag
 
 
Tänk att hela denna månad nu strax är till ända.... jag får lite "ångest" när jag tänker på att hösten är runt knuten nu. Tycker att maj nyss var här då all förväntan gror och man har hela härligheten framför sina fötter.... så mycket som ska hinnas med under sommaren ...men så blir det nästan aldrig!
Nåja, än hoppas jag att sommaren stannar ett tag även om min morgonprommenad nyss var i kallaste laget, 7 grader visade termometern!?
 
 
 
Nåt som i alla fall har återgått till mitt normala är det totala suget efter ren och nyttig mat!
Det har nu varit ett par veckor med olika kalas, fester då både kakor och annat gotta slunkit ner, golfveckan där jag äter alldeles för lite.... det är nämligen grillade hamburgare till lunch varje dag på banan och det äter inte jag! Så jag har petat i mig nån macka bara...inte bra!
Och värmen gjorde att jag inte heller var direkt hungrig. Min balans i kroppen kändes riktigt kantstött nu och min kropp skriker efter det gröna och rena!
 
 
 
 
 
 
Så i måndags återgick jag till stadig frukost, yogurt, nötter, bär, smoothie, grovt bröd etc
 
 
 
Lunchen får gärna innehålla bara grönt som här på bilderna! Jag plockar bara ihop allt jag är sugen på och det blir en härlig tallrik!
Sötpotatis som gått i ugn med olja och flingsalt, röd spetskål med citron, gräddstuvad bladspenat, broccoli, söta små tomater, kronärtskocka, ägg, oliver...
 
Så himla gott!
 
 
 
 
 
Igår var också första dagen jag var i gymmet på över en vecka, vilket hallelulja moment!
 
Kroppen var direkt med mig och samarbetade på bästa sätt. Jag måste också nämna att mitt ben och min rygg klarade golfveckan helt över förväntan!
Jag har knappt kännt av benet under tävlingarna alls och det förvånar mig mycket!? Då jag under våren knappt kunde gå en prommenad på 4-5 km utan att nästan gråta...?
 
Har ingen förklaring till detta.....men jag har varit på thai-massage några gånger under senaste veckorna. Kanske detta ändå har påverkat så inte musklerna krampat och ställt till det!?
Väldigt skönt i alla fall
 
 
 
Ha nu en riktigt skön juli-dag
 
 
//PIllan


Åh, din tallrik ser fantastisk ut! Jag älskar grönsaker i alla dess former och försöker också variera så mycket jag kan. Röd spetskål har jag nog aldrig provat dock - hur gör du med den (den ser tillagad ut)…?

Svar: Strimlar kålen, pressar över citron, olivolja och flingsalt! Supergott👌🏼
Pernilla/Pillan

Hej du! Ser riktigt smaskigt ut. Jag vill tipsa dig om ett konto på insta(om du inte redan följer det förstås) som har bra vegomat: @lea.bowls.your.mind En tysk tjej som oftast gör just "bowls". Ha det bäst! //Maria

Svar: Tackar, det ska jag kolla in👍🏼😃
Pernilla/Pillan





Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se