Läsfrossa i sommar

 
 
 
 
Yes jag verkligen frossar i böcker denna semester, måste hela tiden ha en ny att läsa. Har även fått Filippa att börja läsa och då hon bad om nåt riktigt spännandee så gav jag henne Kepplers, Eldvittnet!
Efter den har hon många riktigt spännande böcker framför sig och nästa blir ju Sandmannen som för övigt är en av mina absoluta favotit-böcker!
Men idag ska jag tipsa er om en författare som blivit en ny favorit (efter bara två böcker)
 
 
 
Pascal Engman har skrivit två böcker och den förra Patrioter har jag tipsat er om tidigare. Den är helt magisk och jag tipsar även alla som jag vet gillar spänning på hög nivå om denna och ingen har blivit besviken!
 
Detta är hans andra bok Eldslandet och även här lyckas han!
Kapitlen är korta och intensiva med parallela intriger som vävs samman gör att det staplas cliffhangers på varandra och till slut är boken omöjlig att lägga bort...
 
Det är en skaplig "tegelsten" på drygt 500 sidor (egentlgen inte optimal sommarhängs-läsning) men innehållet gör att jag gärna ger armarna en match i solstolen!
 
 
 
 
 
 

En exklusiv klockbutik i Stockholm rånas, men inga armbandsur försvinner. 

En tid senare kidnappas framgångsrika finansmän medan deras familjer pressas på pengar för att få dem fria. 

I Sydamerika pågår omfattande organhandel. Man tvingas söka sig till Sverige för att hitta kroppar till verksamheten, som bedrivs i en av de mäktiga nazistkolonierna i södra Chile.

  Polisinspektör Vanessa Frank inser att det finns ett samband mellan händelserna. Hon är avstängd från sitt arbete men går ändå in i ett flerfrontskrig mot den internationellt organiserade brottsligheten, som visar sig ha förgreningar in i den svenska poliskåren.

 

 

Läs Pascal Engmans BÅDA böcker!

Jag använder mej av biblioteket för annars svämmar jag över i böcker. Ibland köper jag någon pocket och ger bort men Bibblan är verkligen toppen!

 

Idag ska jag gå en golfrunda med en vännina och vädret är helt OK! jag är ju inne på min sista semestervecka men lugn jag har en liten rackare kvar i slutet av juli också ;)

 

 

//PIllan



Åh, försöker också läsa nu i sommar. Ska se om jag kan hitta dessa böcker och läsa dom, tack för tips! :)

Svar: Ja läs dem om du gillar spänning /Krim !
Pernilla/Pillan





Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se