Nikkis drömdag

 
 
 
 
Igår på sommarens första dag, ja den 1 juni och spöregn.....tillbringade jag den med hundratals små tjejer i vippiga kjolar, knästrumpor, rosetter och rosa, lila och blå peruker!
Det var Dolly Style konsert!
 
 
 
Vi började med att köa i 45 minuter under våra paraplyer och huttrade tänderna av oss... men väl inne i tältet var det varmt. Dolly Style kör sin Circus Tour tillsammans med cirkus Brazil Jack. På dagen spelar tjejerna och sedan på kvällen är det liksom vanlig cirkus-föreställning.
 
Vi hade första parkett direkt vid ring-side!
 
Nikki och Ellie var lyriska och helt stissiga när ridån gick upp och idolerna visade sig!
 
 
 
 
 
 
 
De bjöd på en riktigt bra show och det var inge fel på sången heller! Duktiga tjejer och faktiskt riktigt fina förebilder med ett budskap om kärlek och vänskap och ofta prat om hur dåligt mobbing är och att man ska se alla individer som dom är !
 
 
 
 
Nikkis favorit är Molly som har rosa hår
 
Alla tre tjejerna har liksom en egen speciell karaktär där de står för lite olika saker och ofta har småtjejerna en alldeles egen favorit!
 
Självklart förstår man att detta är Big Buisness och deras grejjer säljer som smör! Det är allt från peruker, kläder accesoarer, böcker skivor etc etc
 
Men som sagt de står för bra budskap så jag tycker det är helt OK
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Direkt efter konserten är det Idol-träff och det var bara att ställa sig under paraplyet och huttra i ytterligare 45 minuter....
 
 
Men SÅ nöjda tjejer, Ellies mamma skickade ett mess på kvällen att det hade varit den bästa dagen i Ellies liv :) och ja Nikki kände likadant!
Så värt med andra ord!
 
 
 
 
Idag skiner solen för tillfället så det är väl bara att skynda sig ut medans det varar
 
//PIllan


Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!

Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se