Bort med grått, PRONTO!

 
 
 
Jamen alltså idag har jag ett supertips till er som precis som jag får en grå utväxt lite för snabbt mellan frissa-besöken.....
 
Jag är verkligen gråhårig där under .... och detta är inget som direkt kommit senaste åren, nope! Samma natt som jag hade fått Filippa (alltså 20 år sedan) så blev jag gråhårig!!
Jisses alltså, det måste verkligen ha med kroppens hormoner att göra. Minns ni filmen Höstlegender där Anthony Hopkins blir helt vithårig över en natt, thats me liksom.
 
 
Ja ja så ligger det till i alla fall och jag kan ju inte springa till frissan varannan vecka men nu har jag hittat en superduper bra lösning på detta!
 
 
 
 
Lòreàl Magic Retouch gör jobbet åt dej
 
Jag trodde inte det skulle funka så bra som den faktiskt gör!
Dessutom behöver jag bara spraya i benan när jag har håret utsläppt såhär då annan utväxt inte är direkt synlig då! Räcker därför rätt så länge
 
Kan vara lite trixig att spraya med då det liksom är ett smalt rör som bör hållas upprätt men det funkar ändå helt OK.
 
 
 
 
Kolla den här "autobahn" bara....
 
Ska boka in ett frisörbesök inom kort men är nu helt inne på att byta frisyr och färg igen. Därför måste jag suga lite till på karamellen och komma till ett beslut!
 
 
 
 
 
Jag har färgen Dark Blonde som passar perfekt till min färg
 
Kolla till exemel hos LYKO KLICK som har hela sortimentet av färger
 
 
 
 
Min fredag har annars startat med morgonspinning och jag känner mej toppen. Skönt att komma hem och ta en lång skön dusch och piffa sig lite extra då det är just fredag.
Alla känns dessutom gladare och härligare då det lider mot helg. Jag jobbar eftermiddag men har sedan ledig helg att se fram emot!
 
 
 
 
Trevlig fredag
 
//PIllan






Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se