En toppenhelg med Mello-finalen!

 
 
 
 
 
 
Tillbaka till skola och jobb efter en supermysig helg på tu man hand!
 
 
 
Jag och Nikki satte oss på tåget tidigt i fredags morse och rullade in i Stockholm vid strax före 11. Tog oss ut till hotellet Quality Friends, installerade oss på rummet och sedan blev det shopping resten av dagen. Dock med ett litet brejk för att vila fötterna på rummet under eftermiddagen, så skönt att ha nära !
Kollade lite på skidåkning och slappade och tog sedan nya tag!
 
Middag åt vi på hotellets restaurang på 25 våningen, vi bodde på 22 så utsikten var det inget fel på!!
 
 
 
Lördag satt vi länge vid frukosten och gav oss sedan ut för mera shopping. Men jisses vad mycket folk det var. Såklart många som fördrev tiden innan genrepet som startade vid 14.... Vi lessnade dock redan vid 13-tiden och mysde och laddade på rummet!
 
 
Vid 17 hade vi bokat oss för Mello-buffe´i en av hotellets restauranger vilket var toppen för barn! Massor med hamburgare, pommes, tacos, mellodrinkar, pannkakor etc   ja sånt som barn gillar. Jag petade i mej vegetarisk taco vilket alltid går ner.
 
 
Vid 18.30 begav vi oss till arenan för Nikki kunde inte vänta längre :)
 
 
 
 
 
Vi hade platser i mitten av parketten nära greenroom så perfekt span på artisterna :)
 
Nikki hade även fixat skylt med Bishara under dagen (hotellet hade pysselhörna speciellt för små mello-fans) så den viftade hon såklart med allt vad hon kunde. Så pass att Benjamin pekade på henne från green room och Bishara vinkade...trodde ungen skulle trilla av stolen ....ha ha ha!!
 
 
Men alltså det var ingen tvekan om vem som skulle vinna denna afton.... hade tippat John redan innan men när han klev upp på scenen var det som om Friends lyfte! ALLA stod och bara skrek och jublade, helt amazing! Ingen tvekan alas att här är ett vinnar-bidrag och precis så bidde det ju också. 
Nikki var nöjd att Bishara kom tvåa så det var väl för väl... ;)
 
 
 
 
Passade på att spana in Sångfågeln innan också! Nikki läste på plaketterna som pryder den
-Chips?? Vadå chips?
-Ha ha ja du det är från tiden då mamma var lika gammal som du då hette grupperna bla chips!
 
 
 
 
 
 
Vi hade en toppenhelg och Nikki ska definitivt åka nästa år igen, ingen tvekan om den saken!
 
 
//PIllan


Men så himla härlig tjej helg ni haft i min stad:) var på finalen förra året men ångrar mig djupt att vi inte valde parkett ,för det var svindlande höjder vi satt på haha. kul och visst var han såå braJohn Lundvik.KRAM

Svar: Ja det var toppen! Jisses så högt det är därinne alltså, förstår att du fick svindel😬
Pernilla/Pillan

Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!

Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se