Tur vi är morgonpigga!

 
 
 
 
Ja vissa dagar är jag väldigt tacksam att hela familjen är så pass morgonpigga som vi faktiskt är! Igår var en sådan dag
 
 
 
Jag var först uppe, redan vid 05.30 och gjorde solhälsningar för glatta livet i mörkret på min matta... Men det ljusnar faktiskt riktigt tidigt nu, härligt att starta med soluppgång och yoga
Vid 06.30 kommer Nikki och A ner och då dukar vi fram frukost. På helgen vill ofta Nikki sitta framför tv:n och äta och det är OK med oss.
 
 
 
Så snart frukosten låg i magen så stack A ner till isen för att sätta ut angel-don, det är alltså ett slags fiskeredskap! När fisken hugger på kroken så studsar donet upp och man kan även preparera donet med en smällkork så det hörs.
 
Vid den här tidpunkten strålade solen och jag passade på att ta en rask prommenad då Nikki gick ner till isen. Sedan kom även Nikkis kompis Nelly över och vi grillade korv och mysde medans vi väntade på napp!
 
 
 
 
 
 
 
Här ser ni dock att molnen började hopa sig och efter nån timma och så började det blåsa och snöa!!
Tur vi har nära in för huu nu var det inte roligt längre!
 
Nån fisk ville inte heller nappa så det var bara att kura ihop sig i spffan och följa damernas 3-mil istället. Och där blev det minsann napp på en bronsmedalj, jippi så duktiga om är!!
 
 
 
 
Sessan hängde såklart också i vindskyddet och tiggde korv som det lilla matmonster hon är!
 
 
 
 
Här hade det börjat blåsa lite så det är skönare att sitta i vindskyddet och käka
 
 
 
 
Nikki och Nelly som hade mycket att "stå i" denna förmiddag
 
 
 
 
Ja det blev en perfekt förmiddag med sol, fiske och utelunch vilken tur att vi inte sover framåt 10 och missade den härliga morgonen!
 
 
Idag kikar jag på kämparna som ska ta sig från Sälen till Mora i snöstorm..... hejja er
 
 
//PIllan


Det är så kul att vara ute och leka med barn :)

Svar: Ja visst är det👍🏼
Pernilla/Pillan





Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se