Couscous och kikärtor

 
 
 
 
Hej på er
 
 
Igår blev det inget bloggat och det var mycket för att jag verkligen ville njuta av den "sista" soliga dagen! Nu har dom ju bara lovat regn och några enstaka plusgrader åtminstone en vecka framåt...buhuuuu!!
 
Så trist och i morgon är det den årliga Kulturnatten här med massor med happenings men sådan blir ju rätt så förstört då det bara regnar. Stämningen liksom pyser ut
Nåja vi ska i alla fall klä oss varmt och plocka fram paraplyer och kolla på några uppträdanden. Nikki ska sjunga med sin kör och det vill jag såklart inte missa!
 
 
 
Idag blir det mat här i bloggen och det blev lite av vad kylskåpet förmådde!
 
En sallad med couscous som bas, lite blandad sallad, bladpersilja, lök, gurka, fetaost och granatäpple. Allt toppas med rostade kikärtor med paprikapulver och chilipulver.
Gjorde även en vinegrätt som jag ringlade över
 
 
 
 
 
 
 
Hade tänkt att äta det bara som just en sallad med kikärtorna som proteinkälla men då fanns det en bit lax sedan gårdagen så den fick vara med, kall.
 
Plus att jag rörde ihop creme fraiche med sweet chilisås
 
 
 
 
 
 
 
Det går så snabbt att göra en sådan här middag och du får i dej vitaminer, fina fetter och kolhydrater. Sallader som är lite matigare är så gott och särskilt när dagarna är varma!
 
 
Nu ska jag åka iväg en sväng till gymmet!
 
 
//PIllan






Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se