Kulturnatt följt av mys med dessa

 
 
 
God morgon lördag
 
 
Min är egentligen inte alls speciellt god då jag vaknade i natt av världens halsont.... ni vet jag bara sväljer och sväljer men vill inte alls svälja för det gör så satanas ont!! Nikki är också kraxig så vi har väl fått nån elak bacill?!
 
 
Inte gjorde det kanske saken bättre att vi var ute och minglade hela eftermiddagen och kvällen igår då det var Kulturnatt med kyla och regn.... Men väldigt trevligt ändå!
Startade upp att titta på Nikkis barnkör sedan var vi på Bibblan och genomförde diverse tävlingar, mat på restaurang, studenternas mösspåtagning.
Gick vidare till Företagarnas mingel och årets företagare blev Annika på Ånge Blommor, så välförtjänt!!!
 
 
Sedan var det Tårtslaget mellan några Ånge-kändisar, Johanna Ojala som ni känner igen från SVT:s Vinterstudion som expertkommentator för längdskidor, Mattias Larsson som spelar med Takida och Peter Seppo Lindström som nyss tog VM-guld med U18 i Hockey (lagledare)
Domare var Lina Andersson som själv vann EM-Guld i bakning tidigare i vår!
 
 
 
 
 
Efter dessa aktiviteter var både jag och Nikki nöjda och åkte hem för mys med Sessan! Men då hade egentligen fetsnatten bara börjat (får väl höra med Filippa hur resten var...)
 
 
Jo vi bänkade oss framför Let´s Dance under varsin filt och kurade.
 
Älskar att Sessan alltid ska vara med och kolla vad gulligt då dom båda ligger och "slö-surfar" med Nikkis mobil ;)
 
 
 
Älskling och Pälskling 💓
 
 
 
 
Idag ska vi iväg och fira Nikkis kompis Ellie som fyller 9 år och sedan är det bara för mig att krypa in på jobbet! Gör absolut ingenting då vädret är total-trist!!
 
 
//PIllan






Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se