Pysselkväll hos Annika, startskott för advent

 
 
 
Ja i år går startskottet lite tidigare än vanligt.... Annika hade nämligen fullbokat då jag skulle boka och därför fick jag tid den första av alla pysselkvällar.
Men såklart lika mysigt som vanligt!
 
 
 
Jag har med åren lärt mej mina begränsningar när det kommer till pyssel och fixar bara mina krukor till köksfönstren med lite enar och glitter (bild kommer framöver). De andra medverkande är desto flitigare och tillverkar jugrupper på löpande band!
 
 
Jag är liksom mer lagd åt att socialisera, fika och klämma, dofta och gå runt och mysa ;)
 
 
 
 
 
 
 
Uppdukat med glögg, kaffe och massa godsaker!
 
Svårt att motstå helt enkelt....
 
 
 
 
 
Ja titta så mycket fint som växte fram under kvällen!
 
Det mesta var dock i grönt, vitt och lite silver.... de flesta tycker nog att det röda får komma fram lite närmare jul.
 
Jag har dock alltid mest av vitt och grönt på jul, det är liksom mina jul-färger även om det brukar dyka upp en del vinrött också.
 
 
 
 
Några tomtar hade flyttat in i butiken och här är ett gäng som man både kan hälla ur eller stoppa fulla med godis och lyfta på mössan för att smaka!
 
 
 
 
Idag har vi spöregn här.... not so crispy anymore...! Igår var jag och Filippa på en prommenad och det var verkligen så vackert med snö i alla träd, det är borta nu kan jag säga :(
 
 
Nåväl tisdag och aerobics att se fram emot
 
 
//PIllan
 
 
 
 


Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!

Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se