En älskad 20-åring!

 
 
 
Vinklubben
 
 
Som jag berättat tidigare så firar vi ju 20 år med vår älskade Vinklubb i år. Det var självklart också därför vi åkte iväg på en veckas riktig "husmors-semester" för oj som vi göttade oss.
 
Ingen matlagning, städning eller tvätt utan bara mys, trevligheter och skratt.
 
 
 
Från början var vi faktiskt 10 personer den där april-kvällen 1999 och det var en kväll som vi alla minns med högljudda skratt! Vi var ett gäng med tjejer som inte alls umgicks direkt utan ett ihop-plock som sedan visade sig bli en match made in heaven!
 
 
 
Vi har verkligen gått igenom allt tillsammans.
Det har varit giftemål, skilsmässor, barnafödande, nya förhållanden, nya barnkullar uppblandat med mysiga middagar och galna fester! Och visst var vi lite galnare och vildare för 20 år sedan det kan ni skriva upp..... men det hör väl till att åldern tar ut sin rätt och orken tryter... Men glädjen som vi fortfarande upplever tillsammans och den gemenskapen är helt fantastisk!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Älskar dem allihopa som en liten familj även om vi numera endast är sex stycken medlemmar! Resterande tjejer har flyttat till andra orter
 
Hoppas (och tror ) verkligen vi kommer hålla ihop livet ut, det vi har tillsammans är så starkt och vi delar så många erfarenheter och hemligheter ;)
 
Visst har det hänt att vi rykt ihop ibland men det hör väl till när man är någon nära!
 
 
 
 
 
 
 
 
Hoppas ni alla har en fin fredag och ta hand om er
 
 
//PIllan


Himmel vad härligt att ni håller ihop gänget sedan 20 år, måste ha varit en otroligt rolig resa!

Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!

Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se