Ansiktsgodis

 
 
 
 
Om det är nåt jag lägger mycket pengar på så är det hudvård!
Har alltid varit intresserad men det har verkligen vuxit de senaste åren. Älskar lyxiga krämen, serum och masker.
 
 
 
Mina senaste köp är dessa två godbitar från Dr Ceuracle
 
 
 
Inköpen har jag gjort på Glowid.se som är specialiserade på koreansk naturlig hudvård alltså massor med spännande produkter. Korea är världsledande inom hudvård och har dessutom de mest krävande skönhetskonsumenterna i världen.
 
 
 
 
Dr. Ceuracle Royal Vita Propolis 33 Cream innehåller Royal Jelly Extract (bidrottning gelé) vilket tillför huden naturligt kollagen som bygger upp hudens bindväv och ger spänst.
 
Den honungslika formulan ger långvarig och djup återfuktning och näring till huden samtidigt som den stärker hudens fuktbarriär.
 
 
 
Detta multifunktionella lysterskapande serum-ampoule med ingredienser som Royal Jelly Extract  tillför huden naturligt kollagen som bygger upp hudens bindväv och ger spänst. Perfekt för att ge en omedelbar så kallad Gwang (fuktig lyster på koreanska).
 
33% ren propolis som är naturligt reparerande och ger näring till tråkig och trött hud.
Niacinamid (Vitamin B3) minskar fina linjer och ojämn hudton
Havstornextrakt återupplivar och ljusar upp pigmentfläckar.
 
 
 
 
Alltså jag vet inte om jag inbillar mej (tror inte det...) men min hud har verkligen tagit emot dessa två nyheter väl och jag tycker att huden direkt fått jämna struktur och känns lugn och återfuktad.
 
Annars kan det ofta ta några veckor att vänja huden vid nya produkter. 
 
 
 
Det viktigaste är annars just nu SPF!! Sommaren kom ju tillbaka, vilken lycka!
Men solen gör inte bara gott utan det är faktiskt den främsta anledningen till hudens ålsdrande så var noga med att smörja in dej med hög solskyddsfaktor och inte bara på sommaren!
 
Simma lungt
 
//PIllan


Låter spännande :)

Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!

Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se