Julafton Anno 2020

 
 
 
 
God fortsättning på er!
 
 
Så har vi lagt ännu en julafton till handlingarna
Även om den kanske såg lite annorlunda ut för många.....våran var väl ganska precis som den brukar. Vi spenderade dagen utomhus med skogspromenad och kurragömma.
Väldigt mysigt och skönt att röra på sig innan kvällens sittning.
 
 
 
Från att Kalle och hans vänner dök upp på tv:n så var vi hos mina föräldrar och vi var sju personer. Vi åt och åt och så åt vi lite till!
Sedan knackade tomten på fönstret!
 
Nikki hade fått ett brev innan av tomten att han inte kunde komma in och dela ut klapparna i år utan Nikki fick komma till dörren för att ta emot säcken och sedan agera nisse.
 
 
Det var för övrigt hur mycket klappar som helst..... Vi vuxna brukar inte köpa men i år gjorde vi ett undantag och det delades ut klappar till alla.
 
 
 
 
Mamma och pappa hade en riktigt pampig och stor gran och därunder klappar till alla,
 
 
 
 
 
 
Här är det väldigt traditionellt med rött i massor, mysigt värre!
 
 
 
 
Som sagt försöker vi dra in på maten men det är ju lite svårt, man vill ju ändå ha lite av varje! Mamma hade gjort två sill-sorter som var så goda en med saffran och en med curry, mums!
 
 
 
 
I eftermiddag åker vi till fjällen över helgen.
Vi har handlat allt här hemma och planerar bara att vara i stugan och att åka lite längdskidor!
 
 
Ha det så bra
 
//PIllan


Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!

Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se