Nu startar myset

 
 
Men så härligt med fredagsmys, va?!
 
 
Jag skulle ha jobbat kväll men en kollega ville byta tur med mig så istället fick jag en skön hemmakväll och inte gör det vidare ont;)
 
Nä för jag var så trött när jag kom hem från jobbet efter en stressig morgon. Ibland är mitt jobb väldigt soft men ibland känns det som vi åker  i 200 blås liksom!
 
 
Nu ska jag ta och packa en liten väska för i morgon bitti åker jag upp till Vemdalen för en härlig dejt med Vinklubben. Övervägde med mej själv om jag skulle åka redan i dag då jag blev ledig men nope, hemmamys en kväll för att ladda batterierna behövs.
Vet hur vilt och galet det är där uppe just v 6, det är vida känt att detta är partyhelgen nr 1 för alla över 35!!
 
Kommer att försöka gå in i rätta mode:et för att klara av after skin med massor med folk, alltså det är nog minst 1500 - 2000 pers där skulle jag tippa. Är man inte i stämning så blir det bara att man retar upp sig på knuffar och stök så det gäller att klä sig i sitt gladaste humör!!
 
 
 
 
 
Någon kvälls-utgång blir det dock inte, inte för mej i alla fall. Nä fy där går min gräns just nu känner jag.... så mycket orkar jag inte socialisera med folk ,,,hi hi
 
 
Det blir middag i Carinas fina stuga med lite Mello...#medelåldernhejhej
 
 
 
De andra tjejerna är redan där uppe nu och känner jag dem rätt så är nog några av dem ute på baluns redan nu!
Jag ska dessutom hem och jobba söndag kväll så jag vill absolut vara fräsch då
 
 
 
 
 
Nikki har tagit långhelg då skolan håller stängt för studiedag på måndag.
Jag som har noll koll kokosboll hade liksom inte alls tagit detta i beräkning men insåg att även jag är ledig på måndag så då ska vi ha en mysig dag i Östersund!
 
 
Tar med kameran i helgen så kanske det kommer nåt inlägg framöver
 
 
//Pillan


Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!

Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se