Läser ikapp ....

 
 
 
 
God morgon blåsiga lördag
 
Vi hade tänkt åka tillbaka till fjällen för lite slalomåkning men jag och Nikki stannar hemma för jag har ingen lust när det är så blåsigt... A åkte upp för att städa stugan ordentligt för den ska hyras ut nästa vecka.
Jag har en hel del att fixa med här hemma, ni vet tvätthögen som alrig tar slut, jag ska fixa ett nytt aerobics-pass för det kör igång på tisdag. Julen åkte ut igår i alla fall, riktigt skönt måste jag säga! Min mammas kommentar var -Du har ju haft den länge iår, efter nyår till och med! 
 
 
Under ledigheten har jag läst en hel del och jag måste komma ikapp med Denise Rudbergs serie om Marianne Jidhoff. Passade på att läsa del 8 så jag kan påbörja den senaste "Under nio nätter"
 
Åtta steg bakom hade en riktigt intressant och spännande story där ett fall från 1988 kom att spela en stor roll i ett aktuellt fall.
 
En kväll maj 1988 försvinner den sjuttonåriga Isabelle Renaudot efter en bröllopsfest på Djurgården i Stockholm. Trettio år senare blir fallet återigen aktuellt i samband med en dokumentär om försvinnandet, och Marianne Jidhoff får uppgiften att ta utredningen vidare tillsammans med sin arbetsgrupp. De anar att familjen Renaudots stora förmögenhet kan ha haft något med försvinnandet att göra. Den dittills förtegna familjen öppnar också dörren till gömda hemligheter som får en avgörande roll för fallets lösning. Men vad är sanning och vad är spekulationer?

Samtidigt anmäler en ung man sina misstankar om att han blir förföljd. Anmälan hamnar på polisassistent Augustin Madrids bord, och han börjar undra om inte hoten mot den unge mannen har en koppling till vad som hände den där försommarkvällen 1988.


Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!

Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se