Min dag!

 
 
10 juni
 
Min dag hela dagen lång!
 
 
Så otroligt tacksam att ännu ett år passerat utan svårigheter eller allvarliga sjukdomar. Det är verkligen det som räknas nu känns det som. Ingen direkt ångest över att åren rullar förbi utan bara glädje över att familj och vänner får hänga med och jag med dem!
 
 
Startade min morgon tidigt för arbetet kallade men direkt efteråt åkte jag direkt hem och blev uppvaktat med presenter. Av Filippa fick jag ett vackert rosa matteus-fat, av A en flaska Moet och Nikki hade köpt ett spel som vi ska spela ;)
 
Sedan kom mamma och pappa med en gigantisk korg med tillhörande växt direkt från Zetas! Kamilla och Tilda hade med sig en vackert riktigt stor skärbräda med läderhänge. perfekt för plockmat!
 
 
 
 
Vi mumsade smörgåstårta och morotskaka för det är mina favoriter och det jag helst vill äta då jag fyller år!
Solen har strålat nästan hela dagen och det är så där magiskt ute som bara en riktigt vacker försommar i Sverige kan bjuda på!
 
Äppelträd och syren blommar och vattnet ligger spegelblankt!
 
 I morgon väntar skolavslutning för Nikki och allt är bara toppen.
 
 
 
 
 
Något som är riktigt märkligt och som hänt flera av mina födelsedagar senaste åren är att jag vaknar med ett ryck då det är ett litet barn/bebis som gallskriker....?!
Jag nästan sätter mej upp men såklart finns ingen som skriker...varje gång det hänt tittar jag på klockan och den är 04.25 isch.... det var då jag föddes...?!
 
Visst är det lite spooky, vaknar jag av mitt eget barnskrik liksom!
 
Det har i alla fall gått 47 år sedan den där pingsaftonens morgon då jag såg världens ljus!
 
 
//PIllan






Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se