Måndag, manikyr och mask

 
 
 
Ja då det rullar på och måndagen har kommit och snart gått....
Dock ska jag hinna med dubbla träningspass innan jag landar framför Husdrömmar. Spinning och core har jag laddat upp för med ett rejält lass med pasta och veggie färs-sås.
 
 
A och Nikki hade kämpat på i slalombacken under förmiddagen men alltså snömängden som dimper ner just nu.... det var tydligen riktigt svår-åkt med alla snövallar och nu verkar vi få tillbaka för de tidigare snö-fria vintermånaderna!!
 
 
 
 
Idag tänkte jag tipsa om lite härliga skönhetsprodukter.
Älskar allt som har med beauty att göra och nu när jag är ensam hemma ägnar jag tid åt sådant ;)
 
 
 
 
Detta manikyr-set från Depend  7 day visade sig vara helt ok!
 
Först en rengöring för nageln - inte en remover utan en rengöring som tar bort smutsen på nageln så den är "fin" innan lackning.
 
Sedan ett baslack som jämnar ut nageln. Direkt då du lackat dina naglar kan du gå på med ett färgat lack ( i samma serie)
Vänta i 30 sekunder och lägg på ett andra lager
 
Sedan är det bara att vänta 30 sekunder till innan du lägger på top-lacket. Detta ger dej en lite gel-effekt. Vänta 3 minuter och lacka ännu en gång
 
Du applicerar alltså ganska många lager totalt men behöver inte vänta i flera minuter emellan! Efter sista lagret låter du dock naglarna vila i 5 minuter så att allt hinner sätta sig.
 
 
 
 
Den här färgen var dock inte riktigt min stil....trodde den var mer nude då jag beställde men visade sig vara ett lack mer i Barbies sminklåda ;)
 
Men jag är inte den som är den.... nu får dessa naglar sitta några dagar i alla fall!!
 
 
 
 
 
 
Jag och mina sheet-masks!
 
Älskar sådana masker och här är ett gäng till fyllda med härligt serum som får ligga och götta in sig i min hud medans jag själv bara ligger och slappar med en podd.
 
Allt är köpt på lyko.se som är blixtsnabba med leveranser och har ofta bra erbjudanden!
 
 
 
 
Ha de
 
//PIllan






Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!





Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se