Påfyllning...igen

 
 
 
 
Redan onsdag och solen skiner, bra känsla!
 
Hoppas bara att våren kommer nu efter två dagar med "kräksnöande"..... typiskt april! Men nu vill jag ha lite varmare och upptorkat på marken så jag kan ut och kratta och dylikt.
Älskar när man får rensa upp efter vintern.
 
 
 
Något annat jag älskar är som bekant hudvård och visst har jag fyllt på igen.... Den här gången med favoriten Klairs superhärliga mask och serum.
 
Freshly Juiced vitamin drops innehåller koncentrerad, stabil C-vitamin, vilket är en antioxidant som bekämpar hudens åldrande och hjälper huden att jämna ut hudtonen, hindrar uppkomst av pigmentering samt ökar hudens spänst.  C-vitamin är en kraftfull antioxidant som är perfekt sommartid tillsammans med spf

Genom att applicera C-vitamin på huden kan man stärka kollagenstrukturen och få en fastare hud, reducera rynkor, förbättra ojämnheter och förbättra lyster. Vitamin C i hudvård hjälper också till att skydda cellerna mot till exempel solens åldrande och UV-strålning.

Man kan inte påverka C-vitaminhalten i huden genom att bara äta frukt och grönt, utan man behöver applicera c-vitamin direkt på huden. Genom att applicera produkter med c-vitamin på huden kan man motverka skador från föroreningar eller solljus.

Doseras enkelt med pipett. 
 
 
 
 
Freshly Juiced Vitamin E Mask är en ansiktsmask rik på reparerande och skyddande vitamin E. Den kraftfulla antioxidanten Vitamin E har en unik förmåga att skydda huden från skadliga fria radikaler och UV-strålning och därmed förebygga hudåldrande.
Vitaminet har också anti-inflammatoriska egenskaper.
 
Masken innehåller även niacinamid, bra för hud med stora porer, med en balanserande talgreglerande effekt. 
 
Konsistensen på den här masken är Yummie! Lägger den på kvällen och låter verka över natten. Vaknar med silkeslen "plumpad" hud på morgonen
 
 
 
 
 
För bästa resultat, använd Vitamin E Mask efter ett C-vitamin serum, för att förstärka antioxidanteffekten och resultatet. Vitamin E boostar C-vitaminets förmåga att jämna ut hudtonen och ge lyster samt förhindrar att C-vitaminet oxiderar.
 
Så dessa två tillsammans är rena rama dunderkuren!
 
 
 
 
Idag ska jag på mammografi, kanske inte det roligaste men så bra att det finns. Skulle aldrig hoppa över detta eller en cellprovtagning. Nej här gäller det att försöka ligga steget före och upptäcka eventuella förändringar i tid! Viktigt viktigt gå alltid när du får en kallelse!
 
 
Ha en riktigt fin onsdag
 
//PIllan


Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!

Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se