Tillbaka till jobb och vardag

(null)


Ja nu är jag tillbaka i jobb-snurran igen efter drygt en  veckas ledighet!

Avslutade dessutom på topp med en fantastisk festkväll med jobbet i lördags. Vi har ju av förståeliga skäl inte haft någon fest på två år så nu slogs det på stora trumman med tema GALA!

Vi har anställt många yngre personer och det var fyra av dessa tjejer som var utsedda som festfixare och de gjorde detta med bravur!!

Röda mattan var utrullad , mingelfotograf fanns på plats, snittar och bubbel och en superfin festlokal smyckad till tänderna. Alla kollegor var så snygga så som vi aldrig sett varandra?!

Jag körde smoking och Filippa hade en härlig färgglad blåsa. Så roligt att få gå på jobbfest med sin dotter också


(null)Till middag hade dom gjort så smart och beställt massor med pizza margeritas och sedan fanns där en uppsjö med olika toppings så alla fick "pimpa " sin egen pizza! Så bra

Efterrätt var någon god hallon cheesecake i glas plus hederlig hot shot.

Superrolig musik-quiz och sedan en film-quiz där vi fick ett kuvert med olika film-citat som skulle paras ihop med rätt film på tid.

Efter detta blev det dans och studs!

Otroligt roligt

Söndagen fick dock helt underkänt…


//PIllan

Du är bäst <3

Bästa tipset <3

https://invite.bestsecret.se/VZS-8D3-K3M?c=se&utm_campaign=copylink_invitation&utm_medium=copylink&utm_source=invitation&utm_content=registration

Pernilla,

Glad prick som njuter av träning, god mat, shopping och min vardag tillsammans med älskade döttrarna Filippa och Nikki plus såklart min underbara A. Hos mig bor också Sessan Söt, hoppas du ska trivas hos oss!

Besökstoppen


© Design av Matilda.
http://mhdesign.blogg.se