Vintermiddag hos oss

Äntligen var det dags för middagsklubben att ses igen för vintermiddag hemma hos oss!
Restriktioner har släppt och det känns "lagligt" att bjuda hem vänner igen.
I fredags samlades klubben och självklart med lite bubbel för att skåla för en ljusare framntid (fingers crossed) .
Då det var några som inte ville ha alkohol så hittade vi en alkoholfri variant av Campo Viejo cavan som dom intygade smakade riktigt bra! Så ett tips!
Till förrätt hade jag gjort en cheesecake i glas med där man steker kavring med bröskryddor så den blir riktigt crunchy.
Sedan en röra med sardeller, och röd lök. Allt toppades med räkor och massor med dill.
Till detta drack vi öl


Triss-skrap och paketlek hör varje middagsklubb till....dock blir vi inte riks på lotterna.....

Huvudrätten var en marinerad kall fläskfile med soltorkade tomater, riven parmesanost, mycket basilika och jag serverade detta med ruccola och lite annat grönt.
Till detta en ört-aioli och smashed potatoes med jalapeno och cheddarost!
Vi drack en söt zinfandel Ruby Zin till detta så det skulle gifta sig med jalapeno
Mycket gott

Dessert blev en hemmagjort vit choklad-glass med halloncouli med smak av mynta och lite canderade hasselnötter på toppen
En väldigt trevlig kväll men då det var fredag var vi alla ganska trötta så det blev en tidig sänggång, skönt!
Helgen i övrigt har bjudit på strålande sol så jag har faktiskt åkt längdskidor på lördag och söndag!
//PIllan
Jennie
Ser trevligt ut!